Hogyan ápold bőrödet ebben az őszi időben?

Összeállítottunk számodra egy sémát, arra, hogy miként tudnád ezekben a zord, hideg őszi hónapokban a legtöbbet tenni bőröd egészséges kinézetének érdekében.

 

Reggel

Ébredés után kezdd a reggelt arcod megtisztításával. Hiszen csakis akkor lesz egészséges és makulátlanul ragyogó az arcbőröd, ha ezt a lépést sosem hagyod ki a reggeli rutinodból. A megfelelő arctisztításhoz ajánljuk számodra a Cleopatra Holt-tengeri iszap szappant. A Holt-tengeri iszapnak köszönhetően ez a szappan kiválóan alkalmas arra, hogy eltávolítsa arcodról az éjszaka elhalt hámsejteket. Miközben értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal tölti fel az arcbőrödet, hogy egész nap üde és csillogó megjelenést nyújts.

Ezt követően használd a webáruházunkban kapható Cleopatra szemkörnyék ápoló gélt. Ahogy a nevéből is látszik, ez a krém speciális, már az ókorban ismert és a gyönyörűszép Cleopatra által is alkalmazott arcápolási csodaszert tartalmaz. Cleopatra gélünk felfrissíti fáradt szemeidet és az esetleges apró ráncokat is képes kisimítani. A szem-körüli bőrt azonnal puhává és simává varázsolja.

Kell ennél több, hogy csodaszépen indulhasson minden reggel?

 

Napközben

A hidegebb hónapok beköszöntével neked is gyorsabban szárad a kezed? Legszívesebben már most kesztyűt húznál, hogy az októberi szél ne tudja kiszárítani és kisebesíteni a bőrödet? Hiszen nincs is rosszabb egy recés felületű, égő kézfejnél. Arról nem is beszélve, hogy a kiszáradt bőr képes akár évtizedeket öregíteni kézfejed kinézetén.

Ahhoz, hogy ezt garantáltan elkerüld, szükséges, hogy naponta több alkalommal is használj kézápoló krémet. Ehhez kiváló választás lehet a Dr.Krém Kamillás kézkrém, amely a kamillának köszönhetően gyorsan regenerálja és nyugtatja a bőrt. Praktikus kiszerelésének köszönhetően pedig a női retikülbe is belefér. Így a nap folyamán bármikor kéznél lesz, amikor eszébe jut.

 

Este

Ezeken a hideg napokon nincs is jobb, mint egy jó forró fürdőt venni a nehéz napok végén. Szánj időt a relaxáló fürdés után bőrfelszíned ápolására is. Legyen ez a te ÉN időd, amikor csak is magaddal és szépséged megőrzésével foglalkozol.

Első lépésként tegyél meg mindent bőröd fiatalságának megőrzéséért. Használd a Dr.Krém Apátok Levendula krémünket, mely magas E-vitamin tartalmának köszönhetően regenerálja a bőrödet. A levendula kivonat pedig ellazítja a nap során igénybe vett izmokat és ezáltal még pihentetőbbé varázsolja az éjszakai alvás.

Második lépésként lábaid szépségéről se feledkezz meg. Igaz, hogy a hidegebb időkben ezt a testrészedet valószínűleg kevésbé mutogatod, mivel a nyári papucsok és szandálok már a szekrényben pihennek. Azonban, ha igényes megjelenésre törekszel, akkor lábadat sem hanyagolhatod el. Ugyanolyan fontos ezen testrész rendszeres ápolása is, mint arcbőrödé vagy kézfejed napi védelme. Lábápolásra a legideálisabb készítményként a Dr.Krém Relax Foot-ot hoztuk el neked, melynek teafaolaj kivonata felfrissíti a napközben megterhelt, elfáradt lábad vérkeringését.

 

Alkalmazd ezt a napi rutint, hogy az év összes napján elkápráztathass mindenkit csodás megjelenéseddel!