Szépségápolás C-vitaminnal

Tudtad, hogy a C-vitamin nem csak immunrendszeredet erősíti, de a szépségápolásban is hasznodra lehet? Amellett, hogy véd a betegségek és bacilusok ellen, még bőröd szépségének is hasznos támogatója.

A C-vitamin védi bőrödet a szabad gyökök (mint például a légszennyezettség és a napfény) káros hatásaitól. Hiszen ezek a szabad gyökök sajnos idejekorán öregítik a bőrödet. Ez a csodaszer azonban megvédi bőröd sejtjeit, amitől azok képesek lesznek hosszabb távon megőrizni fiatalosságukat, frissességüket.

Emellett támogatja bőröd fiatalosságának megőrzését is. Hiszen a rendszere C-vitamin bevitel fokozza a kollagén termelést. Igaz, hogy az emberi szervezet is képes önmaga kollagént termelni, így gondolhatnád, hogy felesleges emiatt C-vitamint szedni. Azonban szervezeted ezen képessége a 20-as éveid után már évente csökken. Éppen ezért fontos minél előbb pótolni ezt a hasznos, de csökkenő anyagot. A kollagén továbbá elengedhetetlen ahhoz is, hogy védekezni tudj bőröd egyenetlen textúrája ellen. Vagyis ez a vegyület a ráncok, hegek és pattanások nyomtalan eltűnésében is fontos szerepet játszik.

A C-vitamin ezeken felül még hidratálja is bőrödet! Ha rendszeresen szedsz C-vitamint, azzal biztosítod, hogy ne csak átmenetileg, de hosszú távon folyamatosan hidratált bőröd és élettel teli ragyogó arcbőröd legyen.

Ha ezek után neked is fontos a napi rendszeres C-vitamin bevitel, akkor ajánljuk figyelmedbe ProNRG C-vitaminunkat, amely tablettánkként 1000 mg hatóanyagot tartalmaz. Mindemellett D3-vitamin, cink és csipkebogyó kivonat is található ProNRG készítményünkben, hogy mindennapi szedése még erősebben hozzájárulhasson immunrendszered egészségének megőrzéséhez.

ProNRG C-vitamin készítményünket az alábbi linken érheted el: https://www.pronrg.hu/ProNRG-C-vitamin-1000mg