Gealan Linear – Egy trendkövető műanyag ablak kiváló funkciókkal

A kiváló minőségű német Gealan ablakok legújabb generációja, a Linear kielégíti a felhasználók műszaki, gazdasági és ökológiai igényeit egyaránt. Végre megérkezett az a műanyag nyílászáró, amely nem csak hogy környezetbarát és kiváló szigetelő, valamint zajszűrő funkciókkal van ellátva, de otthona kinézetét is ultramodernné varázsolja keskeny, egyenes vonalú kialakításának köszönhetően. Ez az a műanyag ablak, melybe az építészeti trendek követői és a környezetbarátok mind azonnal szerelembe esnek.

Modern és időtlen megjelenés

A Gealan Linear műanyag ablak keskeny keretszélessége sokkal több fényt csempész be otthonába előző társaihoz képest. Egyenes vonalú formaelve illeszkedik a legmodernebb építőipari trendekhez, hogy otthonát egy jövőbelátó divatos lakhellyé teremtse. A Linear műanyag ablakok a megszokott 70 mm-es szegmensek helyett innovatívabb és sokkal biztonságosabb 74 mm-es technológiával lettek kialakítva.

A Gelan gyártótól már megszokott, hogy a műanyag ablakokat tényleg saját egyéniségükre formálhatják a felhasználók. A Linear esetében is számos szín közül választhatunk, hogy akár egységesen, akár kívül és belül is másféle színeket használva összhangba hozhassuk nyílászáróinkat otthonunk falainak vagy esetleg berendezéseink színével.

Sőt nem csak a színekkel, de a struktúrákkal is bátran játszhatunk! A klasszikus struktúrától, a sima felületen át, egészen a fahatású színezett fóliákig bármilyen nekünk tetsző módon alakíthatjuk Linear műanyag ablakunk modern és egységes megjelenését.

Továbbfejlesztett biztonság

A Linear acélmerevítésének köszönhetően ez a trendi nyílászáró többi társához képest sokkal nagyobb stabilitással rendelkezik. Az innovatív középtömítés mellett, a szárnyban 5 kamra, míg a nyílászárótokban 6 kialakított kamra tesz eleget a fogyasztók gazdasági elvárásainak.

Ennek az 5 + 6 kamrás kialakításnak köszönhetően a Linear kiváló hőszigetelést biztosít és a beszűrődő hangokat is képes kizárni. Emellett pedig az innovatív belső tömítés is gondoskodik arról, hogy a benti levegő ne jusson ki, és fordítva. Így sem a téli hidegtől, sem a nyári melegtől nem kell többé tartania.

Környezettudatos megoldás

Ma már létfontosságúvá kezd válni az országok, az ott élő emberek és a gyárak környezettudatos cselekedetei, annak érdekében, hogy a Földet legalább a mai formájában minél tovább megőrizhessük. A Gelalan gyártó ennek fényében folyamatosan törekszik ökológiai lábnyomának minél alacsonyabb szinten tartására, éppen ezért a régi műanyag ablakok és a gyártásuk során keletkező maradványok is mind 100%-osan újra felhasználásra kerülnek.

Ön is a legmodernebb megjelenésű otthonra vágyik? Szívén viseli környezetünk sorsát? De ugye a biztonságról és a gazdaságosságról sem akar lemondani? Nem is kell. Ezek a tulajdonságok mind jellemzik a Gealan Linear műanyag ablakokat, melyek kategóriájuk legjobb nyílászáróinak számítanak. Már nálunk is beszerezheti ezeket az innovatív műanyag nyílászárókat, melyeket aztán nyugodt szívvel használhat otthona építésekor vagy meglévő ingatlana korszerűsítéséhez! Ne habozzon, kérjen árajánlatot Linear műanyag ablakainkra most!